Tikkende harddisk?

Maakt uw harddisk een herhalend tikkend geluid ?

 

Kijk naar onze video zodat u kan zien waardoor dit wordt veroorzaakt.

 

https://youtu.be/E5INZ0BZXFA

 

Is uw data belangrijk, dan adviseren wij de disk direct uit te schakelen en aan te bieden voor onderzoek.

 

DEen tikkend geluid bij een harde schijf wordt veroorzaakt door de beweging van de leesarm tegen het stootblok of motoras. Zodra de leeskop om een onbekende reden geen data kan lezen gaat de lezer heen en weer, op zoek naar een data spoor. Er kunnen allerlei verschilende oorzaken zijn.  Helaas is dit probleem nooit zelf op te lossen, ook uw automatiseerder / computerwinkel kunnen u hier niet mee helpen. Het verwisselen van de electronica (PCB) zal dit probleem niet oplossen en mogelijk zelfs verergeren. Wij kunnen dit voor u met onze specialistische apparatuur voor u oplossen, soms zelfs zonder inzet van de cleanroom.  

Herhaaldelijk in schakelen van de disk kan de situatie veel erger maken. Schakel de disk zo snel mogelijk uit en neem contact met ons op. Wij kunnen de disk voor u onderzoeken en u voorzien van een vrijblijvende offerte.

Wanneer u de harddisk probeert op te starten bestaat namelijk de kans dat u de beschadigingen verergert. Dat maakt het voor ons lastiger, als niet onmogelijk, om uw gegevens terug te halen.

 

Maak een disk nooit zelf open en laat hem enkel openen door een data recovery specialist met een cleanroom. Het openen van een harddisk buiten de cleanroom kan ernstige schade veroorzaken.  Lees hier meer over in onze blog http://www.ruskauff.nl/blog/cleanroom-wat-dat

Ook in de avond, nacht of in het weekend mag u ons gewoon bellen voor gratis advies.

0252621625

 

  Klantbeoordelingen klik hier  Offerte klik hier